Cròniques

03 JULIOL 2016

ACABA UNA GRANOLLERS CUP HISTÒRICA

El torneig d’handbol més gran del sud d’Europa finalitza la seva divuitena edició amb deu grans finals

La Granollers Cup baixa el teló de l’edició més nombrosa i més internacional del torneig. 1200 partits en quatre dies… deu finals. Enguany la Cup ha tornat a deixar moments inovlidables i a fet que tots els cracks que ens han visitat marxin amb un munt de records i aprenentatge.

Les finals han estat marcades per una gran presència d’equips catalans i internacionals. De fet, sis de les deu finals han estat jugades per equips de fora, i només hi ha hagut dues purament catalanes (aleví i juvenil femení). Cal destacar que, a més, la selecció catalana n’ha jugat dues: cadet i juvenil femení.

A nivell internacional, hi ha hagut equips d’Egipte, França, Noruega, Corea del Sud, Nigèria i Uruguay, una mostra de la gran representació de països d’arreu del món. A nivell català han destacat, com en anteriors edicions, els conjunts vallesans, un dels col·lectius més nombrosos de la Cup. Els únics equips espanyols classificats han estat el Balonmano San Sebastián de los Reyes i els Corazonistas de Zaragoza, habituals de la competició.

Aquesta ha estat una gran Granollers Cup... però això no acaba aquí. Ja està en marxa la dinovena edició (del 28 de juny al 2 de juliol). Volem retrobar-nos l’any que ve!

Categoria

Campió

Resultat

Finalista

Millor Porter/a

Millor jugador/a

Aleví Masculí

Alejandria (Egipte)

21:7

AEH Les Franqueses

Borja Linares

Abdelrahman Nael

Aleví Femení

AEH Les Franqueses

21:13

H Sant Quirze

Brenda de Matos

Ester Somaza

Infantil Masculí

Handbol Agramunt

18:13

Creteil HB (França)

Léo Modena

Oriol Zarzuela

Infantil Femení

Balonmano Sanse

19:11

H Sant Joan Despí

Ainhoa Barrero

Alma Pérez

Cadet Masculí

Corazonistas de Zaragoza 

24:17 

KH-7 BM Granollers 

 Adrià Barbecho

Darío Cases 

Cadet Femení

Selecció Catalana

18:14

Ostsiden (Noruega)

Thea Hatlevold

Maria Muñoz

Juvenil Masculí

Selecció de Corea

20:18

Handbol Agramunt

Guillem Herms

Yoseb Lee

Juvenil Femení

BM La Roca

20:16

Selecció Catalana

Mireia Pont

Janna Sobreprera

Junior Masculí

KH-7 BM Granollers

22:15

ASO Kings Nigèria

Oladunjoye Babatunde

Arnau Xerta

Junior Femení

AEBU Uruguay

15:14

KH-7 BM Granollers

Olga Moliner

Camilla Vázquez


02 JULIOL 2016

Tot a punt per la fase final de la Cup

Demà comença la fase final del torneig, les finals a partir del migdia

Només queda un dia de la Granollers Cup 2016, i és el de les finals. Pel matí es jugarà la fase final de cada categoria en totes les pistes (excepte a Vilanova del Vallès) fins al migdia, quan el Palau serà el centre d’activitats. A partir de la 1 es jugarà una final a cada hora a la pista olímpica, i els tercers i quarts llocs a la pista annexa.

En la categoria d’aleví masculí destaquen els conjunts egipcis i francesos, que s’han classificat entre equips vallesans. En la categoria femenina, les semifinals es jugaran entre equips catalans i un madrileny: el BM Villaviciosa.

L’infantil masculí està també dominat per equips catalans, tot i que també han aconseguit classificar-se l’Happoel Rishon d’Israel algun equip de la resta de l’estat, com l’Anaitasuna o el Balonmano Sanse. En la categoria femenina, la situació es similar.

En cadet masculí cal ressaltar que hi haurà repesca d’alguns equips. De moment, hi ha una gran varietat de classificats, amb molts equips noruecs, islandesos, el portuguès SIR 1º de Mayo, l’Happoel Rishon israelià o l’AON FIvers d’Àustria. El mateix passa amb la categoria femenina, on destaquen conjunts noruecs, catalans, l’Alberta de Canadà o la Selecció Catalana.

En juvenil masculí, l’islandès Thor Akureyri ha classificat a dos equips. La selecció de Corea del Sud és una de les favorites, i també hi ha equips de francesos i bosnians. En la categoria femenina hi destaquen equips noruecs i la Selecció Catalana.

La màxima categoria de la competició, la júnior, té als nigerians ASO Kings i a equips catalans com a protagonistes. En la disciplina femenina, l’AEBU d’Uruguay ha acabat primer del grup, sense perdre cap partit.

Totes les finals es podran seguir per l’streaming de VOTV, i les finals juvenils (tant masculí com femení) pel canal 159 de Movistar Plus.

13:00 | Final Junior Femení                

14:00 | Final Junior Masculí            

15:00 | Final Aleví Femení                     

16:00 | Final Infantil Femení  

17:00 | Final Juvenil Masculí  

18:00 | Final Juvenil Femení  

19:00 | Final Infantil Masculí                    

20:00 | Final  Aleví Masculí

21:00| Final  Cadet Femení               

22:00 | Final  Cadet Masculí